Burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Van Barreveld-Polman

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op dinsdag 2 april 2019 zijn de heer en mevrouw Van Barreveld-Polman 60 jaar getrouwd. Burgemeester Lucas Bolsius bracht het bruidspaar op woensdag 3 april 2019 een felicitatiebezoek.

Het bruidspaar leerde elkaar kennen in 1954 in de kerk in Amersfoort. De heer Van Barreveld was lid van het Christelijke Tambour- en Pijperkorps ‘Juliana’ en vroeg mevrouw Van Barreveld-Polman mee naar uitvoeringen, waarna  de relatie serieuzer werd.

Mevrouw Van Barreveld-Polman werkte destijds als coupeuse en verkoopster bij A & P op het Julianaplein in Amersfoort. Na het huwelijk in 1959 nam zij de zorg voor het huishouden en hun vijf zonen op zich. Inmiddels hebben ze negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

De heer Van Barreveld ging als jonge militair naar Nieuw-Guinea en werkte na het huwelijk als auto- en tankmonteur bij Defensie. Ook werkte hij als schrijver.

Mevrouw Van Barreveld-Polman hield van handwerken en zingen. Naast zijn liefde voor de  muziekvereniging verzamelde de heer Van Barreveld munten, suikerzakjes en sigarenbandjes. Ze zijn beiden echte dierenvrienden, in het verleden hadden ze honden, vogels en knaagdieren.

Het diamanten jubileum wordt in familiekring gevierd.

Reacties

Cookieinstellingen