Amersfoorters jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Foto: Postcodeloterij.nl

Vijftig Amersfoorters uit postcodegebied 3815 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Amersfoort daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 31 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Wim (71) uit Amersfoort is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Ik vind het heel spannend om een keer in een televisiestudio aanwezig te zijn. Zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Gelukkig gaat mijn vrouw mee en beleven we het samen. Mocht ik de keuze krijgen voor een plek aan de desk of een grote koffer, dan weet ik niet wat ik zou doen. Ik laat het van het moment afhangen. Het zou zomaar kunnen dat ik stokstijf van de zenuwen sta en voor de grote koffer ga. Maar dat zien we dan wel. We hebben er in ieder geval heel veel zin in!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Amersfoort zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Amersfoort is zondag 31 maart van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Reacties