Ontdek jouw baan in Meander

Foto: Meander MC

Altijd al willen werken bij een van de grootste werkgevers van Amersfoort? Meander Medisch Centrum is op zoek naar nieuwe collega’s. Van verpleegkundige tot ict’er, van OK-assistent tot technisch adviseur. Ben je op zoek naar een interessante baan in de zorg, of wil je liever achter de schermen werken? Kom dan op zaterdag 6 april naar de Banenmarkt in Meander en ontdek jouw baan.

Van 10.00 uur tot 13.30 uur is de Banenmarkt geopend voor iedereen die geïnteresseerd is in werken in een ziekenhuis. Meander geeft je graag een kijkje achter de schermen tijdens een van de rondleidingen. Je kunt maximaal twee rondleidingen volgen. De rondleidingen voor verpleegkundigen, apotheek en polikliniek gynaecologie/urologie zitten al vol. Er is nog plek voor Medische Techniek, Operatiekamers, acute zorg (Spoedeisende Hulp, Intensive Care en Hartbewaking/CCU), Centrale Sterilisatie Afdeling, Laboratoriumcentrum, Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en KNF Laborant.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt kun je kennismaken met de kliniek, OK, Apotheek, Medische Techniek, acute zorg (Spoedeisende Hulp, Intensive Care en Hartbewaking/CCU), Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA), polikliniek Gynaecologie/Urologie, Flexpool, Laboratoriumcentrum en de MeanderAcademie. Test je kennis tijdens de Meanderquiz of ga in het netwerkcafé in gesprek met één van de teammanagers om te kijken wat jouw mogelijkheden in Meander zijn. Ook is het mogelijk om gratis een professionele CV-foto te laten maken.

Recruiter Astrid Buis: “Meander Medisch Centrum biedt werk aan ruim drieduizend enthousiaste medewerkers, die dagelijks de best mogelijke zorg leveren aan vele honderden patiënten. In Meander delen we met elkaar de ambitie van een klantgericht, deskundig en betrouwbaar ziekenhuis voor onze patiënten.”

Meander is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Het centrum biedt bovenregionale voorzieningen voor onderzoek en behandeling, heeft een aantal expertisecentra in huis en doet veel aan wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. “Meander heeft voor veel specialismen opleidingen en dus zijn er interessante functies voor topklinische zorg,” aldus Buis.

Meld je aan

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor de Banenmarkt op www.meandermc.nl/banenmarkt. Schrijf je snel in, want voor de rondleidingen geldt vol = vol.

Kijk voor actuele vacatures op: www.werkeninmeander.nl

Reacties