Verkoop eerste fase Wonen in Verdi 20 maart a.s. van start

Woensdag 20 maart start de verkoop van 16 woningen in de eerste fase van Wonen in Verdi, in het Hogekwartier in Amersfoort. De start verkoop vindt plaats van 18.00 uur tot 19.30 uur bij DE BANK, Stadsring 39 te Amersfoort. Trebbe verkoopt en realiseert Wonen in Verdi gefaseerd, de oplevering van de eerste fase staat gepland in de tweede helft van 2020.

Wonen in Verdi, de woningen

Wonen in Verdi is een uniek project van in totaal 58 woningen in een grote variëteit. De woningen worden in drie fasen verkocht en gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 16 rijwoningen, in drie verschillende typen. Met een woonoppervlakte dat varieert tussen 123 en 146 m² kun je de woningen gerust groot noemen. De eigentijdse en modern vormgegeven woningen voldoen aan alle duurzaamheidseisen: optimale isolatie, onderhoudsarme materialen, zonnepanelen en een warmtepomp. De woningen worden volledig gasloos opgeleverd en zijn hiermee voorbereid op de toekomst. De woningen beschikken over een eigen tuin op het zuiden en vanuit de woonkamer een fantastisch uitzicht op een groenstrook met een wadi.

Wonen in Verdi in het Hogekwartier

Als je vanuit de Hogeweg richting het centrum van Amersfoort rijdt, dan zie je het Hogekwartier liggen. Eyecatcher van de nieuwe wijk Hogekwartier is de Amerena, het nieuwe watersportcentrum. Naast sporten biedt Hogekwartier ook volop mogelijkheden om te ontmoeten, ontspannen en uiteraard ook wonen. Je hebt alles binnen handbereik: een cappuccino drinken in het bruisende stadshart, veel groen in de wijk en uitstekende sportfaciliteiten. Hogekwartier biedt het beste van twee werelden: zo’n fijne woon- en leefomgeving vind je niet snel! De eerste fase van Wonen in Verdi is gesitueerd ten noorden van de Hogeweg, fase 2 en 3 ten zuiden van de Hogeweg.

Meer informatie?

Meer informatie krijg je tijdens de start verkoop op 20 maart van 18.00 tot 19.30 uur bij De Bank, Stadsring 39 in Amersfoort en vind je op www.woneninverdi.nl. Na 20 maart vind je de verkoopbrochures op www.woneninverdi.nl. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de makelaar of een verkoopbrochure bij hen ophalen. Woonvast Makelaars,www.woonvast.nl, 033 422 10 10.

Reacties