Philadelphia start in september met opleiding Woonhulp in Leusden

Foto: Philadelphia

Philadelphia is in samenwerking met CalibrisAdvies een opleiding gestart voor Woonhulp. Deze opleiding is voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt die opgeleid wil worden tot woonhulp in de gehandicaptenzorg. In september start Philadelpia met de opleiding bij boerderij Groot Schutterhoef in Leusden.

De opleiding duurt maximaal 1,5 jaar. Gedurende die tijd werken de deelnemers mee in de praktijk en volgen daarnaast theorielessen. De opleiding wordt afgesloten met een examen en een branche-erkend certificaat. Hiermee worden de kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Werkzaamheden

Gedurende de opleiding leren de deelnemers om te ondersteunen bij huishoudelijk werk, dagelijkse activiteiten van de bewoners en bij facilitaire werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het schoonhouden van de woon- en leefruimte, opmaken en verschonen van de bedden, ondersteunen van activiteiten of assisteren bij het bereiden van het eten. Daarnaast helpen ze bij het doen van boodschappen, wassen en strijken of het doen van klusjes op de locatie. De deelnemers doen zo werkervaring op bij verschillende onderdelen.

Er zijn nog plekken beschikbaar

Is dit echt iets voor jou of ken je iemand voor wie deze opleiding geschikt is? Er is nog een paar plekken beschikbaar. Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar Pauline Cozijnsen via: [email protected]. Je kunt ook bellen naar: 033 – 760 20 00

Reacties