Amersfoortse dichter brengt dichtbundel uit

T.H.J. Vet
Foto: Ivar Elstrodt

T.H.J. Vet, kleinkunstenaar, dichter en een van de vijf genomineerden voor het ambt van Stadsdichter van Amersfoort 2019, publiceert zijn eerste gedichtenbundel, Latente liefde. Een bundel over de grote dingen van het leven in klein formaat met dromen, gedachten, overpeinzingen en hoop.

Het leven en de liefde worden op papier gezet, maar de liefde blijkt gaandeweg zo goed als onzichtbaar. Gewapend met humor, een vleug ironie en een scheut weemoed trekt de dichter ten strijde tegen het leven én zichzelf.

De auteur

T.H.J. Vet (1998) is een liedjesschrijver, dichter en theatermaker uit Amersfoort. Zijn liefde voor taal is diepgeworteld en daarom is hij op meerdere vlakken intensief bezig met taal: hij is actief als dichter en in deze hoedanigheid brengt hij ook zijn eerste bundel uit.

Daarnaast is hij ook kleinkunstenaar: van juni tot september 2018 toerde hij met het duo Ransijn en Vet door het land en deed kleine festivals en theaters aan met hun debuutprogramma ‘En nu wij!’ en in mei 2019 gaat hij solo twee theaters in. Begin 2019 was hij genomineerd voor het ambt van Stadsdichter van Amersfoort.

 Latente liefde is gepubliceerd via Brave New Books en is online te koop via onder andere Bol.com voor € 16,95.

 

Reacties