Burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Delis-Hamerlinck

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op maandag 4 maart 2019 zijn de heer en mevrouw Delis-Hamerlinck 60 jaar getrouwd. Burgemeester Lucas Bolsius bracht het bruidspaar op dinsdag 5 maart 2019 een felicitatiebezoek.

Het bruidspaar leerde elkaar in 1957 tijdens de Nijmeegse Vierdaagse kennen.

In 1959 zijn ze getrouwd en niet lang daarna kregen zij hun eerste eigen woning in Soest. Daar werd in 1960 hun eerste tweeling geboren en in 1961 werd hun tweede tweeling geboren. De heer Delis werkte bij de politie en vanwege zijn baan is het gezin in 1962 naar Wormerveer verhuisd. Daar werd hun jongste dochter geboren. Inmiddels heeft het echtpaar ook nog zeven kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Hun hobby’s waren wandelen, kamperen en muziek spelen. Ze zijn jarenlang actief geweest bij het seniorenorkest ‘Puntenburger Muzikanten’ in Amersfoort. De heer Delis liep veertig keer de Nijmeegse Vierdaagse. Zijn vrouw ging dan mee als verzorger. Ook hun kinderen en kleinkinderen zijn liefhebbers van de Nijmeegse Vierdaagse en lopen nog steeds mee.

Het bruidspaar is omringd door liefdevolle verzorging en medeleven van hun kinderen en kleinkinderen. De buurtzorg staat hen goed bij, waardoor zij nog steeds zelfstandig kunnen wonen, waar ze erg dankbaar voor zijn.

Het jubileum wordt in familiekring gevierd.

Reacties