Open dag Fokus Amersfoort Foortse Brug 11 maart

Foto: Fokus

Fokus Amersfoort Foortse Brug organiseert op maandag 11 maart een open dag in het kader van de Week van Zorg en Welzijn 2019.

Deze open dag is interessant voor werkzoekenden, zij-instromers en herintreders. Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een fysieke beperking mogelijk, door in een aangepaste woning assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. De open dag is van 13.30 – 16.00 uur bij Fokus, Elburgstraat 200 in Amersfoort.

Fokus wil met de open dag iedereen die geïnteresseerd is in een baan als ADL-assistent bij Fokus, de kans bieden een kijkje ‘in de keuken’ te nemen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor mensen die op zoek zijn naar een baan in de zorg. Bezoekers ontvangen tijdens deze dag meer informatie over het unieke opleidingstraject van Fokus en er wordt een workshop aangeboden. Tijdens deze middag is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers. Tot slot is er ruimte voor speeddates. Bezoekers kunnen zich aanmelden via [email protected].

Fokuswoningen zijn volledig aangepaste woningen die verspreid in een gewone woonwijk liggen. Fokus verleent de assistentie vanuit een in de directe nabijheid gevestigde ADL-eenheid (hulppost). Deze hulppost is door middel van een alarm-intercomsysteem met de Fokuswoningen verbonden. Als een cliënt hulp nodig heeft, roept die een ADL-assistent op. Dit kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. Fokus is actief in heel Nederland. Er zijn bijna 1400 Fokuswoningen in 99 Fokusprojecten. Meer informatie is te vinden op www.fokuswonen.nl.

Reacties