Een mooi ‘macabre’ moment bij de ACF netwerkborrel

Foto:

Afgelopen woensdag 6 februari, werd in Galerie de Ploegh, voor de tweede keer ,een zeer geslaagde netwerkborrel georganiseerd. Ruim 30 belangstellenden, hadden zich ondanks het slechte weer, de moeite genomen om deze te komen bezoeken. Deze werd geopend door onze voorzitter Gertjan Hoogeveen en hij was verrast van deze hoge opkomst.

Netwerkborrel

Op deze netwerkborrel presenteerde een aantal genodigden wat hun passie is voor de kunst en cultuur. Zo nam voorzitster Adriana Nichting ons mee wat Galerie de Ploegh doet en is voor kunstminnend Amersfoort en in ons land. Ook vertelde zij over de 36e Grafiekmanifestatie die nu in deze galerie plaats vindt en waar zij iedereen van harte uitnodigt om een kijkje te komen nemen.

Hierna werd het wat spannender, want Ruwan Heggelman  nam de bezoeker mee in zijn filmprojecten en waarmee hij bezig is. Dit ging van zijn film ‘beste vrienden’ tot aan de film ‘Ik kan vliegen’. Inmiddels valt hij zo op dat hij ook al internationaal gescout wordt en slaat deze stadsgenoot zijn vleugels uit naar Canada.

Dutch Tangoweek

Frank Perquin is betrokken bij Dutch Tangoweek. Deze wordt tijdens de komende Pinksterdagen in Amersfoort gehouden. Hij vertelde onder andere het volgende: ,,We nemen het publiek mee op reis. Naar de tijd dat alles nog goed was. De periode die iedereen zich nog wel kan herinneren. Toen de geschiedenis nog kort was en alle kansen nog aan de horizon lagen.” Hij vertelde ook dat de Nederlandse commissie van de Unesco dit project zo belangrijk vindt,  dat dit project enorm bijdraagt aan de bescherming van de Tangocultuur.

FF netwerken

Na deze prachtige en ontroerende presentaties was het tijd om elkaar nader te ontmoeten en we vroegen de bezoekers wat zij van deze avond vonden.

Meer over deze netwerkborrel valt te lezen op de site van het Amersfoorts Cultuur Fonds.

 

Reacties