Lancering wijkwebsite Kruiskamp/De Koppel

Foto ter illustratie
Foto: Publiek domein

Donderdag 14 februari, Valentijnsdag, om 14.00 uur vindt in ‘Bij Bosshardt’ aan het Neptunusplein te Amersfoort de officiële lancering plaats van de wijkwebsite ‘Hallo Kruiskamp Koppel’.

Het motto van de website is ‘Hart voor de Wijk’. Locoburgemeester en wethouder Kees Kraanen verricht de openingshandeling door in een feestelijke setting met een druk op de knop als eerste de website te bezoeken. Inwoners van de wijken Kruiskamp en de De Koppel en andere belangstellenden zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze feestelijke start.

Achtergrond website

Vanuit een initiatief van Indebuurt033 en de wens van bewoners is door een team van zo’n acht vrijwilligers een wijkwebsite gerealiseerd voor de wijken Kruiskamp en De Koppel.

Onder het motto ‘Hart voor de Wijk’ wil het team inwoners van beide wijken met elkaar in verbinding brengen. De website laat de mooie initiatieven zien die plaatsvinden in Kruiskamp en De Koppel. Verder plaatsen de vrijwilligers de verhalen van de wijkbewoners die nu in de wijken wonen en verhalen over de geschiedenis van de wijken. Daarnaast is er aandacht voor inwoners die iets willen ondernemen. Bewoners kunnen contact opnemen met de redactie via dit e-mailadres: [email protected]

Reacties