Een weergaloos nieuwjaarsconcert 2019

Afgelopen zondagmiddag werd in de sporthal de Bieshaar voor de 15e keer het nieuwjaarsconcert georganiseerd door de Ondernemersvereniging Hoogland.

Dit jaar waren de orkesten Bigband on the move en De Vegas Strings uitgenodigd. Zij gaven een bijzonder concert, samen met een aantal lokale artiesten. Dit waren saxofonist Leo Janssen, Fluitiste Mieke Keizer,  trompetist Joost Keizer, zangeres Adriane Callas en het zangduo Bram Brundel en Márchien Plug-Nijenhuis. Het was het laatste nieuwjaarsconcert dat georganiseerd werd door de organisatoren Alexander Boersen, Gerard Hilhorst, Kees Kreijne en Dick Molenaar. Vele inwoners uit Hoogland en omgeving hebben genoten van een fantastisch concert.

TV-verslag bij Mediagroep EVA

Vanaf vrijdag 25 januari is er een TV-verslag te zien van Joop de Keijzer en cameraman Peter Heuts bij Omroep EVA. Deze zal een aantal dagen achter elkaar te zien zijn, in een blok van 17.00, 20.00 en 22.00 uur. Deze reportage is inmiddels ook te zien op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Ha8h1PvraRo en er is ook een vlog gemaakt van dit concert.

Ingestuurd door Gerard Hilhorst

Reacties