Ondernemersplein Hogeschool Utrecht – Amersfoort geopend

Op 22 januari heeft BlinQ Projects het evenement ‘Koppelpoort 2019’ georganiseerd op de Hogeschool Utrecht in Amersfoort voor studenten en ondernemers. Koppelpoort, hét ondernemersevenement van Amersfoort, waarbij de verbinding centraal staat. Het evenement werd georganiseerd voor de opleiding Ondernemerschap & Retail Management (ORM) en de minor Ondernemerschap. Bijna 200 ondernemers én studenten waren hierbij aanwezig.

Wethouder opent ondernemersplein

Op dinsdag 22 januari om vier uur werd door Fatma Koser Kaya, wethouder van de gemeente Amersfoort, het Ondernemersplein officieel geopend. Op het Ondernemersplein kunnen de Amersfoortse ondernemers de innovatieve ondernemers van de toekomst ontmoeten om de praktijk aan de theorie te koppelen.

Inspirerende pitches

De studenten hebben onwijs hun best gedaan om een inspirerende pitch neer te zetten. Drie groepen van de propedeuse ORM en drie groepen van de minor Ondernemerschap zijn doorgegaan naar de finale in De Prodentfabriek te Amersfoort. Hier kregen zij de kans nogmaals hun startup of innovatief idee te presenteren voor de ondernemers en een samengestelde vakjury.

De winnaars van Koppelpoort 2019

Ceylonnetje heeft de titel ‘Winnaar Koppelpoort 2019 – Minor Ondernemerschap’ gewonnen, met hun pittige vegan snack! Van de propedeuse studenten van ORM heeft ProRail 16 de titel ‘Winnaar Koppelpoort 2019 – ORM’ gewonnen met hun innovatief idee om een wachtmat te ontwikkelen voor op het station.

Koppelpoort – Jaarlijks event

Koppelpoort is een jaarlijks terugkerend event om het bedrijfsleven en het onderwijs in Amersfoort en de regio met elkaar te verbinden. De ondernemers uit de regio Amersfoort zijn elk jaar van harte welkom om in het event te participeren, deel te nemen of het event te omarmen en te sponsoren.

Reacties