Nieuw communicatiebureau in Amersfoort

Foto:

Amersfoort is een communicatiebureau rijker. For Stories, de naam van het nieuwe bureau, is gevestigd in de Amersfoortse wijk Vathorst en richt zich op inhoudelijke communicatie. Daarbij wordt het vertellen van verhalen, ook wel storytelling, als uitgangspunt genomen.

“Vaak gaat bij traditionele marketingbureaus vorm boven inhoud,” vertelt eigenaar Stefan Forsten. “Maar juist door inhoud kan je jezelf goed onderscheiden van de concurrentie. In ieder bedrijf, groot of klein, schuilen verhalen die dat bedrijf uniek maken. Bijvoorbeeld verhalen over de eindeloze passie van de ondernemer, over het personeel dat vertelt waarom het zo leuk werken is, of over klanten die vertellen waarom ze zo graag bij een bedrijf winkelen. Door die verhalen te vertellen, krijgen klanten te zien wat er achter het product of de dienst schuilt. Je voegt eigenlijk emotie toe aan het bedrijf. En mensen kiezen tegenwoordig toch vaak een bedrijf uit omdat het goed voelt. Emotie is dus erg belangrijk.”

Onder de dienstverlening vallen onder andere video, tekst en fotografie. Voor online, bijvoorbeeld websites en social media, en voor offline middelen, bijvoorbeeld folders en brochures. “Het maakt niet uit hoe je de boodschap verpakt, zolang de inhoud maar klopt. Natuurlijk maken we ook die verpakking mooi, maar het verhaal is het belangrijkst.”

Voor meer informatie over het nieuwe bureau kan de website forstories.nl worden bekeken.

Reacties