Locoburgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Van der Heijden-Wijnands

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op zondag 6 januari 2019 zijn de heer en mevrouw Van der Heijden-Wijnands 60 jaar getrouwd. Locoburgemeester Willem-Jan Stegeman brengt het bruidspaar op maandag 7 januari 2019 een felicitatiebezoek.

Het bruidspaar leerde elkaar in 1952 kennen bij het gemengde Brűcknerkoor van Parochie ’t Zand in Amersfoort. Het was in die tijd moeilijk om woonruimte te komen, dus ze waren heel blij dat ze na een verkeringstijd van zeven jaar een bovenwoning kregen aangeboden. Tot de geboorte van hun eerste dochter heeft mevrouw Van der Heijden-Wijnands als verkoopster gewerkt in verschillende winkels in Amersfoort. Daarna nam zij de zorg voor de kinderen en het huishouden op zich.

De heer Van der Heijden werkte na zijn militaire dienstplicht als tekenaar en technicus bij Wolter & Dros. Hij heeft aan grote projecten meegewerkt, onder andere World Trade Center Amsterdam en Shell Hofplein Rotterdam. In 1995 ging hij met vervroegd pensioen.

Hij zat in diverse besturen, was lid van de OR namens Centraal Technisch Bureau Amersfoort, penningmeester bij RK Scoutinggroep St. Franciscus Xaverius en voorzitter van de bewonerscommissie Liendert-Zuid. Daarnaast was hij vierenveertig jaar lid van een visclub. Ze zijn beiden nog heel actief en gaan er graag samen op uit. Ook zijn ze erg betrokken bij hun vier dochters, drie schoonzonen en zes kleindochters.

Het diamanten huwelijksfeest viert het bruidspaar met familie en vrienden.

Reacties