Docura Thuiszorg verzorgt Huishoudelijke Hulp

Docura Thuiszorg heeft ingeschreven op de door de gemeente Amersfoort uitgeschreven aanbesteding voor de Huishoudelijke Hulp vanaf 1 januari 2019. Gemeente Amersfoort heeft een overeenkomst aan Docura Thuiszorg gegund.

Docura Thuiszorg is een nieuwe aanbieder in de gemeente Amersfoort en heeft een overeenkomst gesloten voor het bieden van huishoudelijke hulp. In heel midden Nederland biedt Docura Thuiszorg haar diensten aan. “Wij zijn blij dat wij ook in de gemeente Amersfoort onze activiteiten kunnen gaan uitvoeren”, aldus Tamara van de Poll, operationeel directeur.

De cliënt heeft keuze vrijheid voor een aanbieder van de Huishoudelijke Ondersteuning. De gemeente Amersfoort hecht veel waarde aan de kwaliteit die wordt geleverd bij de cliënten. Dit sluit aan bij de visie van deze thuiszorg organisatie.

Bij Docura Thuiszorg gelden geen wachtlijsten en elke cliënt krijgt een vaste medewerker. Alle medewerkers komen uit de buurt, zijn betrokken en gemotiveerd. Daarmee heeft ze een andere visie en werkwijze dan ‘traditionele’ aanbieders van huishoudelijke hulp. Eenvoudig, persoonlijk en cliëntgerichte ondersteuning leveren zijn hierbij de speerpunten. “Docura Thuiszorg is een vernieuwende en platte organisatie waarbij de cliënt echt centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zelf de regie heeft over het huishouden en dat de cliënt zich werkelijk geholpen voelt met de ondersteuning van de taken binnen het huishouden die de cliënt belangrijk vindt.”, aldus Wesley van den Hoek, algemeen directeur van Docura Thuiszorg.

Docura Thuiszorg levert Huishoudelijke Hulp voor cliënten met een Wmo-indicatie als ook cliënten zonder Wmo-indicatie.

Voor cliënten die graag huishoudelijke hulp willen ontvangen van Docura Thuiszorg, willen overstappen of meer informatie willen, is Docura Thuiszorg bereikbaar via (033) 20 03 022, [email protected] of  via de website www.docura.nl.

Reacties

Cookieinstellingen