Openingstijden supermarkten tijdens de Kerstdagen 2018

Foto: Publiek domein

Houd er rekening mee dat in verband met de Kerstdagen de supermarkten gesloten zullen zijn en/of dat de openingstijden aangepast zijn.

Veel supermarkten hebben met de feestdagen voor de deur de openingstijden aangepast.  Zo gelden er vaak aangepaste openingstijden op Kerstavond en zijn de meeste supermarkten 1e Kerstdag gesloten. Op 2e Kerstdag is het wel mogelijk bij veel winkels de boodschappen te doen, al zijn de meeste winkels geopend volgens aangepaste openingstijden.

Defne supermarkt is zondag 23 december geopend tot 18.00 uur, op maandag 24 december van 8.00-18.00 uur. Op 1e kerstdag is deze supermarkt gesloten, maar op 2e Kerstdag geopend van 8.00-18.00 uur. Ook op Oudjaarsdag is Defne geopend van 8.00-18.00 uur geopend en op 1 januari gesloten.

Kijk voor de openingstijden van uw supermarkt op de volgende sites:
Albert Heijn
Jumbo
PLUS supermarkten
Spar
Lidl
EkoPlaza
Natuurwinkel
Boni
COOP
Dirk van den Broek
Hoogvliet
Aldi

In het centrum van Amersfoort zijn de winkels 24 december open, mogelijk sluiten ze wel eerder dan gewoonlijk. Dinsdag 1e Kerstdag is een verplichte dag voor ondernemers om de deuren gesloten te houden. De grotere winkels (meubelzaken, bouwmarkten, tuincentra, etc) kunnen 2e kerstdag geopend zijn. Check vooraf even op hun website.

Reacties

Cookieinstellingen