Omnia Wonen verwelkomt huurders Rotonde 14 Amersfoort

Sleutel Rotonde 14
Foto: Omnia Wonen

Vandaag kregen de eerste huurders van Rotonde 14 in Amersfoort de sleutels van hun nieuwe woning. De heer De Graaf nam symbolisch de eerste sleutel in ontvangst van wethouder Menno Tigelaar en Jantine Clasie, manager bij Omnia Wonen.

Nieuwe appartementen met gezondheidscentrum in Vathorst

Aan de Heideweg bij Rotonde 14 in Vathorst heeft Omnia Wonen 29 appartementen gerealiseerd. De appartementen liggen op een mooie plek aan de zuidkant van de wijk, tegenover Ikea en de hockeyvelden. De plek is goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen. In het complex wordt een tweede vestiging van het Medisch Centrum gehuisvest. Zo zijn de huisarts, apotheek en fysiotherapeut letterlijk om de hoek.
Er zijn zes verschillende type woningen. Vier woningen worden verhuurd via een zorgaanbieder. De andere woningen zijn door Omnia Wonen verhuurd.

Over Omnia Wonen

Omnia Wonen is een middelgrote corporatie die vooral actief is in Amersfoort en de Noord-Veluwe. Ongeveer 7500 huishoudens vinden onderdak bij de woningcorporatie. In Amersfoort beschikt Omnia Wonen over ongeveer 800 woningen. Als rechtgeaarde volkshuisvester zet Omnia Wonen zich in voor mensen die dat echt nodig hebben en wil ervoor zorgen dat zij goed en betaalbaar wonen.

Reacties