Zwemmen in Hoogland in de Kerstvakantie

Foto ter illustratie
Foto: Publiek domein

In de kerstvakantie is zwembad Hoogland gesloten, van maandag 24 december tot en met zondag 6 januari. Er is onderhoud aan het bad en dan is zwemmen niet mogelijk.

Op zaterdag 22 december zijn er nog wel gewoon zwemlessen voor het Zwem-ABC en op zondag de 23e kun je ook nog komen vrijzwemmen.

Waar kan je wel zwemmen?

Natuurlijk zijn er andere SRO-zwembaden waar je in de kerstvakantie wel kan zwemmen. Zoals de sportieve Amerena in Amersfoort en het gezellige zwem- en recreatiebad de Duker in Bunschoten. Rij je een klein stukje verder, dan ben je ook zo in het sfeervolle receatiebad Octopus in Leusden. Kijk voordat je van huis gaat wel even op de sites van deze baden wanneer ze precies open zijn. De beide kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn ze in ieder geval gesloten.

Goed nieuws voor banenzwemmers met een kwartaalabonnement

Met je kwartaalabonnement van Hoogland mag je in de kerstvakantie banen gaan zwemmen in Amerena. Van 24 december tot en met zondag 6 januari is het 50-meterbad doordeweeks open van 7.00-17.00 uur en in het weekend tot 13.00 uur. Kijk voor de exacte tijden op www.amerena.nl.

Reacties