Black Friday bij Dirk

Foto: Dirk van den Broek

Na het daverende succes van vorig jaar waar Dirk als 1e supermarkt startte met Black Friday, stunt Dirk dit jaar opnieuw met grote A-merken. Er is nog meer ingekocht om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Ook gaat Dirk in Amersfoort op vrijdag 23 november al om 7.00 uur open.

Directeur Marcel Huizing: ‘Wij Nederlanders houden van voordeel. Oprichter Dirk van den Broek wist dat en zocht altijd naar unieke partijen voor zijn klant. Hij gaf zijn klanten net een beetje meer voor de laagste prijs. Dit zit in het DNA van Dirk verweven en inmiddels hebben we al 76 jaar de laagste prijs van Nederland. Op Black Friday pakken we nog grootser uit en kunnen onze klanten op spectaculaire korting rekenen. Doordat we een uur eerder open gaan dan gebruikelijk, kun je nu dus eerst langs Dirk, voordat je naar het werk gaat en haal je het voordeel vroeg in huis.”

In de weekfolder van deze week staan 7 pagina’s vol met Black Friday producten. Het aanbod varieert van elektronica en kleding tot cosmeticaproducten en etenswaren. Voor ieder wat wils.

Reacties