5 jaar Jeanabelle Hair & Fashion in hartje Amersfoort

Foto:

‘Echte persoonlijke aandacht, in combinatie met passie voor het vak.’ Jeanetta Sharoyan, eigenaresse van Jeanabelle Hair & Fashion straalt als we haar vragen naar het succes achter haar kapperszaak. Ze viert deze maand het vijfjarige jubileum van haar salon in de Koestraat.

In november 2013 begon Sharoyan met een gezonde portie ondernemerslust maar nog zonder klanten aan een nieuw avontuur. ‘Het eerste half jaar had ik dagen dat ik maar één klant had.’ Sharoyan glimlacht, ‘Ik vroeg me soms af waar ik aan was begonnen. Veel mensen verklaarden me voor gek. Een kapsalon beginnen op een plek waar nog vijf andere kappers om de hoek zitten.’ Achteraf bleek het een gouden greep. Mensen uit heel Amersfoort maar ook daarbuiten weten de weg naar de kapsalon inmiddels moeiteloos te vinden. ‘We hebben zelfs klanten die vanuit Londen en Spanje bij ons komen knippen!’ lacht Sharoyan trots.

Plannen voor de komende vijf jaar heeft deze ambitieuze onderneemster genoeg. ‘We gaan meer zaken openen. In 2019 de eerste en er zullen er meer volgen’ Voor het zover is wordt eerst het vijfjarig jubileum gevierd samen met de vaste klanten. ‘24 november geven we een klein feestje in de zaak. Ook hebben we speciale acties om ons jubileum te vieren. Eén actie is wel heel bijzonder. We gaan een gratis make-over geven aan iemand die een zware tijd achter de rug heeft en echt even aandacht verdient. Deze persoon zetten wij helemaal in het zonnetje. Dus ken je zo iemand? Laat het ons weten. Dan bezorgen wij hem of haar een onvergetelijke dag’

Jeanabelle Hair & Fashion is behalve de zondag elke dag geopend.

Reacties