Opening inschrijving Amersfoortse Bergcross

Bergcross 2018
Foto: AV Altis

Donderdag 15 november is het zover: de inschrijving wordt geopend voor de 28e Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross. Deze wordt gehouden op zondag 10 februari 2019.

Deze mooie, uitdagende cross gaat over een pittig parcours van de Utrechtse Heuvelrug en biedt een uitgebreid programma voor de jeugd, wedstrijdatleten en recreanten. Zet daarom deze datum alvast in de agenda/op de hardloopkalender en kondig deze aan bij de wedstrijdlopers, recreanten en jeugdleden. De inschrijving is nu geopend.

Clinics ter voorbereiding

Om goed voorbereid aan de start te staan, organiseert Atletiekvereniging Altis ook dit jaar voor belangstellenden een aantal crossclinics. Deze populaire clinics zijn bedoeld voor lopers met weinig of geen crosservaring. Ga lekker met gediplomeerde Altis-trainers het bos in op 6 zondagochtenden (6, 13, 20, 27 januari en 3 februari 2019).

Voor € 25,- kan aan alle clinics deelgenomen worden en is de deelname aan de  Amersfoortse Bergcross (à € 8,50) inbegrepen. Altis-leden ontvangen een korting van €10,00 die bij de incasso wordt verrekend. Inschrijven voor de clinics kun je doen door dit bij de inschrijving voor de Amersfoortse Bergcross aan te geven. Ook zonder deelname aan de Bergcross ben je uiteraard welkom bij de clinics.

Meer informatie en online inschrijven: www.bergcross.nl

Reacties

Cookieinstellingen