Publiek geniet massaal van Deluxe stoelen

Vue Amersfoort
Foto: Stefanie van Ulft

Sinds de heropening op 1 juni 2018 weten bezoekers massaal de weg te vinden naar het vernieuwde Vue Amersfoort aan de Snouckaertlaan.

Binnen vijf maanden tijd zag de bioscoop – in de volksmond beter bekend als ‘Grand Theatre’ – het bezoekersaantal stijgen met maar liefst 100% ten opzichte van dezelfde periode in 2017. Vue Amersfoort verwacht aankomend weekend de 100.000e bezoeker sinds de heropening te verwelkomen.

Het succes is te danken aan de grondige verbouwing van de zalen die nu volledig zijn uitgerust met luxe lederen stoelen, de nieuwe foyer en een Dolby Atmos-zaal, de enige in Amersfoort en omstreken. Ook het sterke filmaanbod met grote publiekstrekkers zoals Superjuffie, Smallfoot, A Star is Born en Venom zorgen tijdens de herfstvakantie voor volle zalen. Naar verwachting wordt het de drukste herfstvakantie in zeven jaar tijd voor Vue Amersfoort.

Theatermanager Kees Bilker: “We zijn ongelooflijk trots dat Vue Amersfoort een steeds groter en breder publiek weet te bereiken. Zo is onze ‘Super Tuesday’ erg in trek onder filmliefhebbers. Met de kerstvakantie in het vooruitzicht en langverwachte filmreleases zoals Disney’s The Nutcracker and the Four Realm, Buurman & Buurman – Winterpret!, Aquaman, Bon Bini Holland 2 en All You Need is Love, verwachten we dan ook een super drukke periode te mogen beleven.”

Optimale filmbeleving

De bioscoop is, na de vestiging in Den Bosch, de tweede bioscoop in Nederland die volledig is voorzien van DeLuxe stoelen. Alle zalen zijn uitgerust met luxe, elektrisch verstelbare stoelen waarmee de filmliefhebber zelf de stand kan bepalen. Zo kan men nu met de benen omhoog tot bijna ligstand van het uitgebreide filmaanbod genieten in de vernieuwde bioscoop. Daarnaast heeft Vue Amersfoort als enige bioscoop in Amersfoort en omstreken een Dolby Atmos-zaal.

Reacties