Netwerkborrel van het Amersfoorts Cultuur Fonds

Foto:

Het bestuur van het Amersfoorts Cultuur Fonds nodigt inwoners van de stad uit voor een netwerkborrel met Amersfoortse kunstenaars, ondernemers, vrienden donateurs van het ACF.

Het AFC financiert sinds 2011 diverse spraakmakende en kunstzinnige projecten op het gebied van theater, muziek, wijkkunst en film. Vaak kleinschalig, vernieuwend en voor iedereen! Hoe ze dat doen? Door het steunen van goede idee├źn en het leggen van contacten worden mensen en middelen bij elkaar gebracht. Daardoor worden nieuwe initiatieven mogelijk. En dat is dan ook het doel van deze avond: elkaar ontmoeten vanuit een gezamenlijke interesse en belangen in de Amersfoortse kunst en cultuur.

Het AFC wil dit met je beleven op een heel bijzondere locatie: Zolder de Heerlijkheid in Hoogland. Van oudsher was dit een hooizolder, behorende bij hun biodynamische boerderij. Sinds een aantal jaren is de ruimte omgetoverd tot een sfeervolle en authentieke ontvangstruimte. Wim en Amanda Kok verwelkomen je hartelijk op hun boerderij Heerlijkheid Groot Weede aan de Boetzelaerlaan 3 in Hoogland.

Voordat er gezellig met elkaar geborreld wordt, zullen in een presentatie diverse culturele projecten de revue laten passeren. Vervolgens gaan kan men met elkaar in gesprek hoe we de Amersfoortse kunst en cultuur verder kunnen ontwikkelen. Tot slot is er een muzikaal verrassingsoptreden!

Geef je voor 10 oktober 2018 door of je komt en of je iemand meeneemt? Stuur hier een email naar de secretaris: [email protected] als je komt.

Reacties