Hooglanders jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Foto:

Vijftig inwoners van Hoogland uit postcodegebied 3828 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert.

Of inwoners van Hoogland daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 23 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Hans (59) uit Hoogland is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Samen met mijn vrouw ga ik naar de studio. We hebben er enorm veel zin in! Mocht ik een koffernummer moeten kiezen, dan vraag ik mijn vrouw om advies. Zij heeft daar vast een idee over!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Hoogland zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Hoogland is zondag 23 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Reacties