Feestelijke start nieuwe seizoen GTST bij Vue

Onthulling nieuwe castfoto 'Goede Tijden, Slechte Tijden' in Vue Hilversum.
Foto: Jelle Draper

Na een zomer in spanning te hebben gezeten, was het gisteravond voor de trouwe GTST-fans dan eindelijk zover: de première van het 29ste seizoen van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ op het grote scherm bij vijftien uitverkochte Vue bioscopen.

Maar liefst 3500 nieuwsgierige fans grepen de kans om als allereerste de eerste drie afleveringen van het 29ste seizoen van de populaire soapserie te bekijken. Alle bisocoopzalen waren uitverkocht, zo ook in Amersfoort.

RTL en EndemolShine: “De samenwerking met Vue stelde ons in staat om de seizoensopening van  ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ op een bijzondere manier te presenteren bij onze trouwe fans. In plaats van een event op één locatie, konden we door de vijftien bioscoopzalen GTST-fans door heel Nederland bedienen. Gezien de grote run op zaaltickets en de overvolle zalen viel deze opzet in de smaak bij de fans en dat is waar we het voor doen.”

In Hilversum werd de seizoenspremière extra feestelijk afgetrapt. Op een buitenpodium naast de bioscoop werden onder het toeziend oog van castleden, fans en de pers de nieuwe castfoto onthuld en teasers voor het nieuwe seizoen gedeeld. Ook bracht zangeres Lisa Loïs de gloednieuwe leader van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ ten gehore en trad de GTST boyband op.

 

Reacties

Cookieinstellingen