Longfonds is op zoek naar figuranten in Amersfoort

Foto ter illustratie
Foto: Publiek domein

Grijp je kans om te schitteren in een fotoshoot! Het Longfonds is op zoek naar mensen die op vrijdag 7 september in Amersfoort willen figureren als wandelaar voor het goede doel.

Het Longfonds zoekt mensen van alle leeftijden, dus iedereen is welkom om mee te doen. Tijdens de fotoshoot zien de figuranten eruit als LongLoop wandelaars die in actie komen voor het Longfonds: met shirts, gekleurde veters en ander vrolijk materiaal. Er worden foto’s van de groep gemaakt, maar ook close-ups, van bijvoorbeeld de attributen en het mooie LongLoop T-shirt dat je zult dragen. De LongLoop is een nieuw wandelevenement dat in 2019 zal plaats vinden om longziekten onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen voor onderzoek.

De fotoshoot vindt plaats in Amersfoort, op vrijdag 7 september om 15:00 en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Uiteraard worden een hapje en een drankje verzorgd door het Longfonds. Kom je ook? Meld je nu aan en stuur een mail met je naam, leeftijd en met hoeveel personen je meedoet naar [email protected] o.v.v. Fotoshoot LongLoop. Aanmelden kan ook telefonisch bij Nicole Beekman, telefoon: 033-4341226 (op werkdagen tussen 11.00 en 14.00 uur).

Reacties