Swingende zomeravonden tussen de dieren tijdens DierenPark Amersfoort Foodfestival

Over precies één week is de aftrap van het DierenPark Amersfoort Foodfestival.

“Op donderdag 16 augustus start de derde editie van een uniek foodevenement: een foodfestival tussen de flamingo’s, zebra’s en olifanten”, vertelt projectorganisator Raynor Vos. De Amersfoortse dierentuin verwacht grote drukte tijdens het vierdaagse festival.

Verspreid door het park staan foodtrucks waar bezoekers allerlei hapjes kunnen halen terwijl zij langs de dieren wandelen. “Festivalliefhebbers kunnen tot 22.00 uur ’s avonds struinen langs de foodtrucks, genieten van singer-songwriters en een dansje wagen bij de DJ’s”, vertelt de projectorganisator. “Je kunt met een gids mee op pad tijdens een Foodtour langs de dieren en daarnaast hebben wij leuke nieuwe extra’s voor de bezoekers in petto.”

DierenPark Amersfoort lanceerde als eerste Nederlandse dierentuin het concept van een Foodfestival tussen de dieren. Nieuw dit jaar is een zomerse markt met vrolijke stands in de Stad der Oudheid; bij de leeuwen en tijgers. Ook kunnen bezoekers meedoen aan Dé Grote Vakantieshow, een interactieve show voor jong en oud. “Wie aan dit spel meedoet, hoeft eigenlijk niet meer op vakantie”, aldus Raynor. Het DierenPark Amersfoort Foodfestival vindt plaats van 16 t/m 19 augustus tussen 16.00 en 22.00 uur en een entreeticket kost vijf euro.

Reacties