Burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Meijer-Eversen

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op maandag 20 augustus zijn de heer en mevrouw Meijer-Eversen 60 jaar getrouwd. Burgemeester Lucas Bolsius bracht het bruidspaar vandaag een felicitatiebezoek.

Het bruidspaar leerde elkaar 61 jaar geleden kennen op het werk bij Prodent Erdal. Ze zijn beiden geboren en getogen in Amersfoort.

De heer Meijer wilde eigenlijk graag tekenaar worden, maar hij is, zoals dat vaak ging in die tijd, vanuit school direct aan het werk gegaan. Hij werkte onder andere bij de autospuiterij van Pon en vleesfabriek Noac, daarna werkte hij in de bouw en dat heeft hij tot zijn pensioen gedaan.

Mevrouw Meijer-Eversen was huisvrouw en zorgde voor hun vier kinderen. Het was een liefdevol gezin waar gezelligheid met elkaar centraal stond. Niets was ze teveel, zowel voor hun kinderen als de acht kleinkinderen die ze regelmatig meenamen naar het bos, de dierentuin of een pretpark. Vroeger gingen ze er vaak op uit met hun caravan en ze hebben veel van Europa gezien.

Hobby’s van mevrouw Meijer-Eversen zijn lezen en puzzelen. De heer Meijer houdt van schilderen en maakt graag een ritje met zijn scootmobiel.

Het bruidspaar gaat ter gelegenheid van het diamanten huwelijk met de hele familie uit eten.

Reacties