Halloween in Amersfoort

Foto: Flickr/Neda Andel

Amersfoort is een stad vol met evenementen zo ook met Halloween. Tijd voor Amersfoort heeft hiervan een overzicht gemaakt:

Halloween Horror Show bij JT bioscoop

Op 31 oktober  2015 beleef je ergste nachtmerries in de JT Bioscoop met de Halloween Horror Show. Een avond vol horror met 4 angstaanjagende films achter elkaar voor slechts 25 euro. Griezel met Tales of Halloween, The Hallow, Scouts Guide To The Zombie Apocalypse en Cherry Tree.

Halloween run van Run2Day

Altijd al een keer als zombie of skelet onder begeleiding van een DJ door de stad willen rennen? Schrijf je in voor de griezelige Halloween Run en laat voorbijgangers schrikken! De run is ongeveer 5 kilometer en inschrijven is gratis en zal plaatsvinden op 31 oktober 2015.

Halloween bij SuperFun

Superfun gaat van start met de 2e editie van Superfun Halloween Night met dit jaar maar liefst 2 avonden (30 oktober en 31 oktober 2015). Doe mee aan ALLE activiteiten voor €19,50 per persoon: Hoogteparcours, Rescue, Bowlen, Lasergame, Superjump, Spacegolf en dit jaar als extra toevoeging een DanceParty in de grote zaal en een Horror Doolhof.

Halloween Trikke Tour

Ontdek de stad in het donker met de Halloween Trikke Tour. De tour is op 31 oktober 2015, duurt een uur en kost €25 p.p inclusief een smerig drankje. De dresscode = Eng, Enger, Engst!

Halloween klimmen bij Out in Action

Durf jij het aan? Klimmen in het donker….enge muziek….monsters en creepy tafereeltjes in het bos? Kom dan op 31 oktober Halloweenklimmen bij Out in Action!

Halloween disco bij speeltuin Rivierenwijk

Kinderen die niet bang zijn aangelegd kunnen naar de Halloweendisco bij Speeltuin Rivierenwijk. Er zijn twee disco’s, één voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en één voor kinderen van 9 t/m 14 jaar en zullen zijn op 30 oktober 2015.

Griezelverhalen in het Koetshuis in Randenbroek

Het theater in het Koetshuis in park Randenbroek is op vrijdagavond 30 oktober in de sfeer van halloween. Onder de noemer ‘Griezelverhalen in het Bos’ brengen vier ervaren verhalenvertellers spannende verhalen ten gehore voor een volwassen publiek. (16+)

Reacties