Foodfestival tussen de flamingo’s in DierenPark Amersfoort

Op donderdag 16 augustus opent de Amersfoortse dierentuin de deuren voor het vierdaagse DierenPark Amersfoort Foodfestival.

“Festivalliefhebbers kunnen straks struinen langs foodtrucks, genieten van live bandjes en dat alles tussen de ringstaartmaki’s, olifanten en flamingo’s”, vertelt horeca-projectmanager Raynor Vos.

“Wegens groot succes gaan wij een derde smakelijke editie van het Foodfestival tegemoet”, aldus Raynor. “Naar de dierentuin gaan is al een fantastisch uitje en een foodfestival hoort natuurlijk ook helemaal bij de zomer. Hoe leuk is het om die twee dingen te combineren!” Het dierenpark verwacht wederom tienduizenden bezoekers welkom te heten tijdens deze vier dagen.

“Naast tientallen foodtrucks en livemuziek vind je ook een Happenrad waar je wel heel bijzondere lekkernijen kunt proeven. Je kunt meedoen aan een Foodtour langs de dieren en er staat nog veel meer op het programma”, legt Raynor uit. Het dierenpark is tijdens het Foodfestival extra lang geopend. Bezoekers kunnen tot 22.00 uur ’s avonds genieten van de dieren en al het lekkers in het park. Het DierenPark Amersfoort Foodfestival vindt plaats van 16 t/m 19 augustus en een ticket kost vijf euro.

Reacties