Seizoenspremiere GTST bijna uitverkocht

Foto: Vue

Een week na de start van de ticketverkoop voor de seizoenspremière van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ maakt Vue bekend dat het populaire event inmiddels bijna is uitverkocht.

De laatste tickets zijn nu nog te koop bij Vue. Door dit grote succes zet de bioscoopketen in een drietal uitverkochte steden extra zalen in. In de vernieuwde Vue-vestigingen in Den Bosch, Doetinchem en Amersfoort, welke voorzien zijn van DeLuxe stoelen, kunnen fans van de populaire soapserie nu alsnog een plek bemachtigen. Hierna zullen er geen extra stoelen meer bijgezet worden. De voorpremières van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ worden, in samenwerking met RTL en EndemolShine, gehouden op donderdag 30 augustus. Tickets voor de GTST-avond zijn verkrijgbaar via www.vuecinemas.nl/gtst.

GTST-liefhebbers die niet kunnen wachten tot de start van het nieuwe seizoen kunnen op vijftien locaties van Vue als eerste in Nederland drie nieuwe afleveringen op het grote witte doek bekijken. Inmiddels zijn alle Early Birds tickets verkocht. Tickets zijn nu €9,- en daarvoor krijgt de bezoeker bij binnenkomst een welkomstdrankje en verse popcorn. De seizoenspremière is in de volgende vestigingen te zien: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Vlaardingen, Nijmegen, Doetinchem, Deventer, Purmerend en Hilversum.

In Vue Hilversum wordt de feestelijke seizoenspremière in de Dolby Cinemazaal afgetrapt in aanwezigheid van castleden. Deze speciale voorstelling is inmiddels uitverkocht. Zoals de fan gewend is, start het programma om 20.00 uur. Bovendien geeft GTST in alle vijftien vestigingen van Vue een figurantenrol weg voor het nieuwe seizoen.

Reacties