Move2social is op zoek naar coaches

Foto:

De samenleving verandert. In dit tijdsgewricht zoeken we naar een andere rolverdeling tussen overheid, inwoners en bedrijven. Een overheid die maatschappelijke initiatieven ondersteunt en faciliteert. Waarin de markt en de overheid elkaar vinden in oplossingen die niet door ambtenaren en politici zelf bedacht kunnen worden.

En niet zonder hulp door de markt alleen van de grond komen. Creatieve en ondernemende oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Niet primair uit winstoogmerk, maar vanuit de wens om maatschappelijke impact te maken. Op eigen benen.

Move2social

Wat nodig is, zijn nieuwe partnerships, actieve ondersteuning en begeleiding van sociale startende ondernemers om met een goed plan en de juiste financiering uiteindelijk op eigen benen te kunnen staan. Move2Social wil die beweging mogelijk maken, en ondersteunen. Een eerste groep van tien tot twaalf sociaal ondernemers gaat in september van start. Dit zijn zowel start-ups als scale-ups. Met hulp van de partners bouwen zij in vier maanden hun ondernemingsplan. Met ervaren ondernemers als coach. En met een afsluitend pitchevent, waarin de ondernemers een beroep kunnen doen op het netwerk om een daadwerkelijke start mogelijk te maken.

Coaches gezocht

Aan elke deelnemer wordt een coach gekoppeld. Wat brengt een coach?
• ruime ondernemerservaring en de bereidheid deze ervaring te delen: persoonlijke aandacht
• advies en ondersteuning bij de ontwikkeling van een businessplan
• hulp bij de voorbereiding van een pitch
• liefst met relevante branche/marktkennis
• toegang tot een netwerk
• inspiratie en support

Move2Social is op zoek naar businesscoaches die zich in willen zetten voor het project. Kijk online op www.move2socialamersfoort.nl of neem contact op met projectleider Jenny den Hertog via 06-2708 5534 of [email protected]

Ondernemers gezocht

Ondernemers die in aanmerking willen komen voor deelname aan het stimuleringsprogramma Move2Social kunnen zich nog aanmelden via het aanmeldformulier op de website. De inschrijfperiode is verlengd tot en met 31 juli 2018.

 

Lees ook:
– Move2Social zoekt sociaal ondernemers
– Move2Social Amersfoort: van slim idee naar serieuze business

Reacties