Nationaal Bureau Sport Stimulering zoekt stagiairs

Voor het studiejaar 2018/2019 is Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) op zoek naar stagiairs, die aan de hand van een intensief stagetraject dé kans krijgen op een grote carrièrevoorsprong.

NBSS bestaat uit verschillende initiatieven, met als overkoepelend thema dat NBSS het belangrijk vindt om mensen te helpen, ze dingen te leren, tijd in hen te investeren én ze te begeleiden gedurende dat traject. Zo ligt bij Sportivun, een van deze initiatieven, de focus op het beter maken van kinderen in een bepaalde sport. Bij Sporttest vinden kinderen door middel van een sportkeuzetest de sport die het beste bij hen past. En via Sportdocent worden net afgestudeerde gymdocent ondersteund en begeleid, terwijl zij onmisbare ervaring opdoen in het werkveld om zo een betere kans op een vast dienstverband af te dwingen.

Met dit thema in het achterhoofd is NBSS voor aankomend studiejaar op zoek naar enthousiaste stagiairs die open staan voor een intensief stagetraject.

Verschillende stagevacatures

Voor Sportivun staan er voor het aankomende schooljaar de stagevacatures Communicatie & Backoffice, Marketingmedewerker en Sport & Bewegen open. Sportdocent is op zoek naar een derde- of vierdejaars Sport & Bewegen-student die het leuk lijkt om als stagiair de link tussen gemeenten, verenigingen, scholen en gymdocenten te zijn. Tot slot zoekt NBSS een stagiair Administratie en een stagiair Personeelszaken, die kunnen doorgroeien naar een zelfstandige rol op kantoor.

Waarom stagelopen bij NBSS?

NBSS bestaat uit een team vol jonge professionals met een passie voor sport. Als stagiaire staat er een programma vol intensieve begeleiding voor je klaar. NBSS beschouwt stagiairs namelijk niet als goedkope hulpkrachten, maar als investeringen met grote potentie. Je wordt geholpen om jouw eigen weg op de arbeidsmarkt vorm te geven. Afhankelijk van de progressie die je hierin boekt, zal je steeds meer vrijheden krijgen binnen jouw rol. Dit maakt het werk leuk om te doen en dat kan alleen resulteren in nog betere prestaties. De investering die NBSS doet, levert jou als stagiair enorm veel kennis en ervaring op én doorgroeimogelijkheden na de stageperiode, zowel binnen NBSS als daarbuiten.

Kijk voor meer informatie over alle stagevacatures van Nationaal Bureau Sport Stimulering op www.nationaalbureausportstimulering.nl/vacatures/.

Reacties