Haaien gespot in de plas van winkelcentrum Emiclaer!

Foto: Emiclaer

Vrijdagavond 13 juli a.s. organiseert winkelcentrum Emiclaer een ‘Drijf In Bioscoop’. Voor deze gelegenheid wordt midden op de plas een enorm drijvend scherm (60m2) geplaatst.

Bezoekers kijken vanuit opblaasboten naar de film Jaws! Op de plas is ruimte voor honderden opblaasboten (en een aantal haaien). De ‘Drijf In Bioscoop’ is onderdeel van ‘Emiclaer on the Beach’. Nog tot en met 26 augustus worden er op een speciaal aangelegd strand wekelijks diverse leuke zomerse activiteiten georganiseerd.

Het winkelgebied nodigt iedereen, die in het bezit is van een opblaasboot, uit om gratis vanaf het water te genieten van de film Jaws (1975). De film start om 22.00 uur en duurt twee uur. Bezoekers zijn natuurlijk al veel eerder welkom om op de plas te dobberen. De beste plekken zullen als eerst bezet zijn en vol = vol.

Durf jij het aan om op vrijdag de 13de op een opblaasboot naar deze film te komen kijken? De ‘Drijf In Bioscoop’ is voor iedereen toegankelijk. Enige verplichting is het meebrengen van een opblaasbare boot. Andere opblaasitems of harde boten zijn niet toegestaan.

Reacties