Roots wint Most Innovative Store Award

Roots in Amersfoort
Foto: Roots

De winnaars van de prestigieuze Dutch Retail Experience Awards zijn bekend gemaakt tijdens de Dutch Retail Experience Awards powered by Soul Salon. Roots uit Amersfoort mocht een Award in ontvangst nemen.

De Awards zijn verdeeld in verschillende categorieën waarin het onderscheidende belevenisconcept van de winkel centraal staat. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt in een juryprijs en een publieksprijs.

Roots uit Amersfoort werd de winnaar van de Most Innovative Store Award. Roots is de hotspot van Amersfoort en volgens de jury ook van Nederland. De collectie wordt zorgvuldig samengesteld. Van strak tot stoer en gedurfd tot tijdloos, er is voor ieder wat wils. Duurzaamheid is en belangrijk thema voor deze winkel. Dit vindt je terug in de inrichting maar ook in de materialen van de collectie. Gevestigde merken naast een aantal labels van jonge designers maakt het aanbod uniek en interessant. Eigenaren Anne en Ales maken een feestje van hun winkel, durven persoonlijk te zijn met hun klant en komen hierdoor dichtbij. Op social media is dit goed te zien door hun wekelijks terugkerende item “#iedereenismodel” waarbij ze zowel klanten als bekend Amersfoorters op de foto zetten in een outfit uit de winkel.

Reacties