Zonnige Struinen in de Tuinen

Foto:

Kannen met water en koude biertjes in de aanslag: de zevende editie van Struinen in de Tuinen vond plaats in 100 zonovergoten tuinen verspreid door heel Amersfoort.

Niet alleen het warme weer, maar ook het enthousiasme van alle betrokkenen maakten van deze editie van Struinen in de Tuinen een enorm succes.

Het zonnige weer en de zomerse optredens zorgden voor een gezellige sfeer en een hoog bezoekersaantal. In Amersfoort hebben zo’n tienduizend mensen gestruind in andermans tuin.

Van Soesterkwartier tot Randenbroek en van Vathorst tot de Berg; heel Amersfoort stond in het teken van Struinen in de Tuinen. Van ontroerende theatervoorstellingen tot swingende jazzbands, het publiek trof van alles wat. Lokale coördinator Rinske Bouwman: “Alle 100 tuineigenaren, en alle deelnemende artiesten hebben samen voor een bruisend festival gezorgd, waar de bezoekers met veel gastvrijheid werd ontvangen.”

Struinen in de Tuinen vond dit jaar voor de zevende keer in Amersfoort plaats, en had een première-editie in: Utrecht, Woerden en Zaanstad.

Reacties