Struinen in de tuinen bij het pop-up Parkhuis

Foto: Struinen in de tuinen

Zondag 8 juli vindt in Amersfoort het tuinfestival Struinen in de Tuinen plaats. Het gras is het podium, het tuinbankje de tribune. En de mooiste plek voor dit tuinfestival is natuurlijk de voortuin van het pop-up Parkhuis, het stadspark in aanleg ‘Elisabeth Groen’!

Het Amersfoortse Dutch Design verzorgt op 8 juli drie maal een optreden bij het pop-up Parkhuis. Ieder optreden duurt 30 minuten, aanvangstijden zijn 12.45 uur, 14.15 uur en 15.45 uur.
Hun optreden tijdens Fête de la Nature was zo’n groot succes, dat de organisatie blij is dat Dutch Design nogmaals hier komt.
Een verrassend aanbod van Nederlandstalige liedjes, met prachtige samenzang en kleinkunstig begeleid op gitaar. Van JURK! via Robert Long naar Yentl en de Boer. Ontroerend, herkenbaar en grappig. Dutch Design bestaat uit Eveline van der Most , Marie-José Hilhorst en Gilbert Rattink.

Het pop-up Parkhuis is goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer (halte Heiligenbergerweg of Ringweg-Randenbroek). Het gebouw ligt aan het Vosheuvelpad, dit fietspad loopt van Stadsboerderij de Vosheuvel tot sportpark Dorrestein.
De tuin is groot genoeg, dus geen bordje met vol=vol. Maar kom wel op tijd. Dat is prettig voor de artiesten en zo mis je niets van het optreden.

Reacties