Havikconcert aan de grachten van Amersfoort

Foto:

Afgelopen weekend vond op één van de de mooiste grachten van Amersfoort het Havikconcert plaats. Mede door het mooie weer was het een geslaagde editie.

De programmering zorgde voor veel diversiteit. Eén van de highlights was het optreden van het Dudok Quartet Amsterdam. Dit Quartet trad zondagmiddag op. Het is één van de meest veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment. Maar ook de andere gezelschappen mogen zeker gezien worden. En dat werd het ook, want de publieke belangstelling was groot tijdens dit 3 daagse event. Voorzitter Jan Heystek kan met een blij gezicht terug kijken op de concerten.

De belangstelling voor het Dudok Quartet Amsterdam was groot. Dit Quartet speelde een 4-delig muziekstuk van hun nieuwste cd. Deze komt deze week officieel uit en heeft als titel: Solitude. In dit concert speelde zij een bijzonder mooi werk van Felix Mendelssohn, welke ook op de cd staat.

Niet alleen de organisatie en het publiek beleefden veel plezier aan het Havikconcert. Ook de muzikanten genoten van hun optreden.

 

Reacties