Burgemeester bezoekt 65-jarig bruidspaar Driebergen-Kluft

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op maandag 11 juni zijn de heer en mevrouw Driebergen-Kluft 65 jaar getrouwd. Burgemeester Lucas Bolsius bracht het bruidspaar vandaag een felicitatiebezoek.

Het echtpaar kent elkaar al sinds 1931. Ze zaten samen in de kleuterklas van de Montessorischool in Amersfoort en zijn beiden echte ‘keientrekkers’.

In 1946, een week voor vertrek van de heer Driebergen als oorlogsvrijwilliger naar Nederlands-Indië, ontmoetten ze elkaar weer tijdens een hockeyfeest en vanaf dat moment was het ‘aan’. Ze hielden contact tot de terugkeer van de heer Driebergen in 1949. In 1952 zijn ze verloofd en in 1953 getrouwd.

Het bruidspaar heeft drie kinderen en acht kleinkinderen.

Mevrouw Driebergen-Kluft werkte als Cesar therapeute. Eerst als assistent van mevrouw Cesar zelf, maar later had ze een eigen praktijk in Rotterdam en Amersfoort. De heer Driebergen had meerdere banen in de export van onder andere kunstmest en van verwarmingsapparatuur.

Ze waren allebei fanatieke hockeyers. Daarnaast tenniste de heer Driebergen graag en mevrouw Driebergen-Kluft hield van paardrijden. Ze is ondanks haar hoge leeftijd heel actief en nog steeds een goede en enthousiaste bridgester.

Het bruidspaar viert het briljanten huwelijk in huiselijke kring.

Reacties