Winnaar kaartjes kindertheatervoorstelling ‘Krokodil zoekt kindje’

Joes Boonen speelt Ik zou wel een kindje lusten @ Prentenboekfestival
Foto:

Zondag 10 juni staat de voorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’ bij het Openluchttheater033. Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid. Win nu twee kaartjes!

In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten. De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging… Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen. Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil… er worden geen kindjes opgegeten!

Prijswinnaars

Amersfoort.nieuws.nl mocht twee vrijkaartjes verloten voor deze leuke theatervoorstelling. Jolanda Wouterse is de gelukkige winnares an gaat met haar 5-jarige kleindochter op avontuur! Gefeliciteerd! De redactie neemt contact op voor de kaartjes.

Niet gewonnen?

Een kaartje kost € 6,50 in de voorverkoop en € 8,50 op de dag van de voorstelling. Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar via www.openluchttheateramersfoort.nl en daarnaast op de dag zelf bij het theater. Met dit entreebewijs kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is.

Reacties