Rabobank Clubkas Campagne weer van start

Foto: Amersfoort Cultuur Fonds

Leden van de Rabobank Amersfoort Eemland kunnen weer stemmen op de de deelnemende verenigingen en stichtingen van de Rabobank Clubkas Campagne die zij een warm hart toedragen.

Eén van de deelnemende partijen is het Amersfoorts Cultuur Fonds. In Amersfoort gebeurt er veel op cultureel gebied. Dat moet zo blijven en er kan altijd méér. Het Amersfoorts Cultuurfonds helpt daarbij. Met financiële bijdragen en door kennis en kunde bij elkaar te brengen. Als iedereen zijn keitje bijdraagt, komt er méér tot stand. Cultuur kent vele gezichten, ook voor het Amersfoorts Cultuurfonds. Professionele kunstenaars, amateurverenigingen, creatieve individuen en betrokken bedrijven vinden elkaar bij het ACF. Duidelijke doelen, een heldere werkwijze en financiële transparantie zijn de uitgangspunten. Amersfoort is bovendien de eerste stad in Nederland met een dergelijk ‘burgerinitiatief’.

Alleen leden van de Rabobank Amersfoort Eemland kunnen deelnemen aan deze Rabobank Clubkas Campagne. Alle leden hebben een persoonlijke code ontvangen, waarmee op de actiepagina gestemd kan worden. Leden kunnen in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde organisatie. Let op, als u klant bent van deze bank, bent u niet automatisch lid.

Uw stem uitbrengen kan nog tot en met maandag 11 juni 2018.

Reacties