Provincie stelt waarnemend provinciesecretaris/algemeen directeur aan

Foto: Provincie Utrecht

Jan Herman de Baas gaat op interimbasis aan de slag als waarnemend provinciesecretaris / algemeen directeur van de provincie Utrecht. Hij begint nog deze week en werkt bij de provincie tot 1 februari 2019.

Gedeputeerde Staten zijn blij in Jan Herman de Baas een zeer ervaren interim waarnemend provinciesecretaris / algemeen directeur te hebben gevonden, die bekend is met de provincie Utrecht. Hij was tot afgelopen maand interim provinciesecretaris van Zuid-Holland, een functie die hij drie jaar vervulde. Hij werkte van 2009-2010 al als interim directeur strategie voor de provincie Utrecht. Jan Herman de Baas was eerder ook interim gemeentesecretaris bij vier gemeenten.

Belangrijke onderwerpen

De provincie kan goed van zijn brede ervaring profiteren nu Gedeputeerde Staten in het laatste jaar van hun collegeperiode zitten. Bovendien werkt de provincie momenteel aan belangrijke onderwerpen zoals het openbaar vervoer en de vernieuwing van de organisatie. Daarnaast wil zij lessen trekken uit ontwikkelingen zoals die rondom de Uithoflijn.

Bron: provincie Utrecht

Reacties