Fokus Amersfoort Graaf Janlaan zoekt nieuwe medewerkers

Foto:

Fokus Amersfoort Graaf Janlaan zoekt nieuwe medewerkers, die als ADL-assistent gewoon wonen mogelijk maken voor mensen met een fysieke beperking.

Het betreft een flexibele en afwisselende baan met een interne opleiding. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd de informatiebijeenkomst op 30 mei aanstaande te bezoeken. Fokus maakt al bijna 45 jaar gewoon en in alle vrijheid wonen en leven mogelijk voor mensen met een fysieke beperking, onder andere op meerdere plekken in Amersfoort.

In Amersfoort kunnen mensen met een fysieke beperking op drie plekken gewoon en in alle vrijheid wonen en leven in een zogenoemde Fokuswoning . Dat gaat om Graaf Janlaan, Kattenbroek en Foortse Brug. Elk project telt 12-20 Fokuswoningen én een nabij gelegen hulppost. Fokuswoningen zijn volledig aangepaste huurwoningen, die de cliënt huurt van een woningcorporatie. Ze kunnen via een alarm-intercomsysteem 24 uur per dag en zeven dagen per week assistentie inroepen van ADL-assistenten van Fokus. Deze verlenen hulp bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De dertien woningen van Fokus Amersfoort Graaf Janlaan zijn van woningcorporatie Portaal Eemland en liggen in het Bergkwartier.

Fokus Amersfoort Graaf Janlaan zoekt momenteel nieuwe ADL-assistenten die het voor cliënten mogelijk willen blijven maken om gewoon en midden in de maatschappij te wonen en te leven. Als ADL-assistent heb je een flexibele en afwisselende baan waarmee je echt iets voor een ander kunt betekenen. Fokus biedt een parttime baan met een jaarcontract en uitzicht op een vaste aanstelling. Bovendien krijgt elke medewerker een korte, interne scholing.

Tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 30 mei van 13.30 – 15.30 uur wordt alles verteld over het werken bij Fokus als ADL-assistent. Er zijn uiteraard medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden, maar ook enkele cliënten die als geen ander kunnen uitleggen wat het betekent om op afroep en op aanwijzing assistentie te verlenen. De bijeenkomst wordt gehouden bij Klooser, Stadsring 69 in Amersfoort. Belangstellenden kunnen zich voor de bijeenkomst aanmelden via [email protected] Ook als men verhinderd is op 30 mei, maar wel belangstelling heeft, kan men via dit mailadres contact opnemen. Alle vacatures zijn te vinden op www.werkenbijfokus.nl.

Reacties