Openingstijden supermarkten tijdens Pinksteren

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Houd er rekening mee dat in verband met Pinksteren sommige winkels gesloten zullen zijn en/of dat de openingstijden aangepast zijn.

Albert Heijn en AH to go
Niet alle vestigingen van Albert Heijn zijn met Pinksteren geopend. Alle vestigingen zijn Eerste Pinksterdag gesloten (met uitzondering van AH to GO). De meeste vestigingen zijn maandag geopend, mogelijk volgens aangepaste openingstijden. Meer informatie staat op de website van Albert Heijn.

Jumbo
Met Pinksteren zijn de Jumbo-vestigingen op zondag gesloten, met uitzondering van de vestiging aan de Pieter Stastokerf. De openingstijden maandag kunnen per vestiging variëren. Klik hier voor de specifieke openingstijden van de supermarkt bij jou in de buurt.

PLUS Supermarkten
Op Pinksterzondag is de PLUS supermarkt gesloten, maar op maandag is deze geopend volgens de reguliere openingstijden, dus tot 22.00 uur. Meer informatie op de site van de PLUS supermarkten.

Defne Supermarkt
De nieuw geopende supermarkt Defne aan het Euterpeplein is volgens de reguliere openingstijden geopend.

Lidl
De vestiging aan de Rietzangerstraat is beide Pinksterdagen gesloten. De Lidl aan de Ursulapolder is beide dagen geopend volgens aangepaste openingstijden. De vestiging aan de Pieter Stastokerf is zondag gesloten en Tweede Pinksterdag geopend. Kijk hier voor de specifieke openingstijden per filiaal.

Boni
De twee filialen van de Boni zijn gesloten op zondag. De vestiging in Hooglanderveen is maandag geopend van 10.00-19.00 uur en de vestiging in Hoogland van 12.00-19.00 uur. Meer info op de site van de winkelketen.

Dirk van den Broek
De Amersfoortse vestiging is zondag gesloten en maandag geopend volgens de reguliere openingstijden. Kijk voor meer informatie op de website van Dirk van den Broek.

Hoogvliet
Op Pinksterzondag zijn beide vestigingen gesloten. Op maandag is het filiaal aan het Neptunesplein van 10.00-18.00 uur geopend. Kijk hiervoor op de website van Hoogvliet.

Aldi
Met Pinksteren zijn alle filialen beide dagen gesloten. Kijk op de website van Aldi voor de actuele openingstijden.


Spar

Spar City Amersfoort is beide Pinksterdagen volgens de reguliere openingstijden geopend. Meer informatie op de website van de Spar.

COOP
De COOP is op Eerste Pinksterdag gesloten. Op Tweede Pinksterdag is de winkel geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie op de site van COOP.

EkoPlaza
De EkoPlaza op het Eemplein is op Eerste Pinksterdag gesloten. Op Tweede Pinksterdag is de winkel geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op de website van EkoPlaza.

Natuurwinkel
De openingstijden op de site zijn op moment van deze publicatie nog niet geactualiseerd.

Reacties