Feestelijke opening Defne supermarkt

Onder grote belangstelling werd vanmiddag Defne supermarkt officieel geopend door wethouder Stegeman en de moeder van de eigenaar, mevrouw Cemrek. Het Euterpeplein is daarmee een supermarkt rijker, die zich gespecialiseerd heeft in versproducten.

Al ruim voor de opening was er veel belangstelling van omwonenden. Ze moesten nog even geduld hebben om als eersten hun boodschappen te kunnen doen. Ondertussen konden zij zich te goed doen aan de hapjes die werden geserveerd. Van olijven en feta tot vers bereide baklava. De opening werd vooraf gegaan door een gebed, waarna wethouder Stegeman en mevrouw Cemrek gezamenlijk het lint doorknipten.

Defne supermarkt was goed voorbereid op de drukte. De versafdeling voor groente en fruit, de schepbar voor olijven en dips, de patisserie afdeling en slagerij waren bij opening nog goed gevuld, maar al snel verplaatsten de producten zich naar de winkelwagens van de toegestroomde klanten.

Het team kan terugkijken op een geslaagde openingsdag. Veel buurtbewoners wisten de weg naar Defne te vinden. Wie op Hemelvaartsdag boodschappen wil doen kan van 8.00 tot 18.00 bij supermarkt Defne terecht voor de dagelijkse boodschappen en alle verswaren.

Reacties