Openingstijden supermarkten tijdens Hemelvaart

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Houd er rekening mee dat in verband met Hemelvaart sommige winkels gesloten zullen zijn en/of dat de openingstijden aangepast zijn.

Albert Heijn en AH to go
Niet alle vestigingen van Albert Heijn zijn op Hemelvaartsdag geopend. Een aantal is gesloten of heeft afwijkende openingstijden. Zo is de vestiging op het Eemplein de gehele dag geopend, maar de vestiging op het Euterpeplein gesloten. Meer informatie staat op de website van Albert Heijn.

Jumbo
Op Hemelvaartsdag zijn alle Jumbo-winkels open.Wel zijn de openingstijden aangepast. De filialen gaan wat later open en sluiten eerder de deuren. Klik hier voor de specifieke openingstijden van de supermarkt bij jou in de buurt.

PLUS Supermarkten
Op Hemelvaartsdag is de PLUS supermarkt geopend volgens de reguliere openingstijden. Meer informatie op de site van de PLUS supermarkten.

Defne Supermarkt
De nieuw geopende supermarkt Defne aan het Euterpeplein is volgens de reguliere openingstijden geopend.

Lidl
Bij een aantal Lidl-filialen kunnen klanten op Hemelvaartsdag uur hun boodschappen doen. Het filiaal op de Rietzangerstraat is gesloten. De andere vestigingen hebben aangepaste openingstijden. Kijk hier voor de specifieke openingstijden per filiaal.

Boni
De twee filialen van de Boni sluiten hebben aangepaste openingstijden op Hemelvaartsdag. Op de site van de winkelketen staan de actuele openingstijden.

Dirk van den Broek
Het filiaal van Dirk van den Broek hanteert de reguliere openingstijden op Hemelvaartsdag. Kijk voor meer informatie op de website van Dirk van den Broek.

Hoogvliet
Het filiaal aan het Operaplein is op 10 mei gesloten. De vestiging aan het Neptunesplein is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk hiervoor op de website van Hoogvliet.

Aldi
De filialen zijn op Hemelvaartsdag gesloten. Kijk op de website van Aldi voor de actuele openingstijden.

Spar
Spar City Amersfoort is op Hemelvaartsdag tot 22.00 uur geopend. Meer informatie op de website van de Spar.

COOP
De COOP opent om 10.00 uur en sluit op Hemelvaartsdag om 19.00 uur de deuren. Meer informatie op de site van COOP.

EkoPlaza
DE EkoPlaza op het Eemplein is op Hemelvaartsdag gesloten. Meer informatie op de website van EkoPlaza.

Natuurwinkel
De openingstijden op de site zijn op moment van deze publicatie nog niet geactualiseerd.

Reacties