Fitfactorij opent de deuren voor sportminnend Amersfoort

Foto: Fitfactorij

Sportmedisch centrum Fitfactorij, aan de Beeldschermweg in Amersfoort, opende onlangs haar deuren. Amersfoort is daarmee niet zomaar ‘een sportschool’ rijker.

In dit trendy én functionele sportmedisch trainingscentrum zetten Raymon Harzevoort en zijn team zich elke dag in op, onder andere, het gebied van sporthervatting na blessures. Door hun medische achtergrond bieden zij sporters, naast kwalitatieve training, ook revalidatie op maat. Sporters fitter maken én houden. Dat is waar Fitfactorij voor staat.

Kom het zelf ervaren

Om Amersfoort kennis te laten maken met dit nieuwe frisse trainingscentrum zet Fitfactorij op 26 mei as. tussen 9.00 en 17.00 uur, de deuren open voor iedereen die interesse heeft om een kijkje te nemen óf om een uurtje mee te sporten. Je maakt bovendien kans om vóór de zomer (nog) fitter te worden. Raymon en zijn team verloten, onder alle bezoekers van de open dag, een paar mooie prijzen.

Snel zomerfit worden? Maak kans op twee maanden gratis (personal) training voor 2 personen

Hoofdprijs: Acht weken lang 1x per week een uur Personal Training. Om het nóg leuker te maken mag de winnaar iemand meenemen. Samen met je beste vriend, zus of favoriete collega helemaal zomerfit worden! Naast deze prijs verloten we nog enkele strippenkaarten voor 10x gratis trainen.

Claim jouw plek!

Aanmelden voor de open dag kan via: www.fitfactorij.nl/opendag. Je vindt hier meer informatie over het programma. Je kan gewoon binnenlopen en een kijkje nemen maar je bent ook van harte uitgenodigd om een lesje (of twee) mee te doen. Je kunt mee doen aan groepstraining, kickbokstraining, hardlooptraining en yoga. Je kunt ook uur Personal Training voor één of twee personen boeken. Online inschrijven is niet verplicht maar wel de enige manier om zeker te zijn van een plekje bij de aangeboden proeflessen.

Over Fitfactorij

Van de fanatieke (semi-) professionele atleet of de ‘gewone’ sporter die graag aan fitter lijf werkt, bij de veelzijdige Fitfactorij vindt iedereen, op elk niveau, de faciliteiten én begeleiding die bij hem of haar past. Van personal training, kleine groepslessen en kickbokstraining tot hardlooptraining en sportmassage.

Het team van Fitfactorij begrijpt hoe belangrijk sport is en werkt, samen met de klant, aan kwalitatieve training en/of revalidatie gericht op zijn of haar wensen. Daarbij kan iedereen op dezelfde enthousiaste en deskundige begeleiding rekenen. De fysio’s van Fitfactorij zijn, naast therapeuten, zelf ook gepassioneerd sporters. Daarom weten zij als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen (blijven) sporten en bij een blessure zo snel mogelijk weer je sport te kunnen hervatten. Fitfactorij biedt fysiotherapie, manueel therapie, dry-needling maar ook yoga, groepslessen en voedingsadvies.

Reacties