Hakim opent seizoen Openluchttheater033

Foto: Geert Gratama

In het voorjaar en de zomer is het genieten voor kinderen (en hun ouders) bij het Openluchttheater033. Om de week staat op zondagochtend een leuke kindervoorstelling op de planken.

Zondag 13 mei wordt het seizoen afgetrapt door Hakim, een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. De aanvang is 10:30 uur. Een kaartje kost € 6,50 in de voorverkoop en € 8,50 op de dag van de voorstelling. Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar en daarnaast op de dag zelf bij het theater. Met dit entreebewijs kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad.

Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grotemensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met picknickperikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.openluchttheateramersfoort.nl. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is.

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Reacties