Winnaar startbewijzen Zeumeren Moddert

Foto: Publiek domein

Meegedaan aan de prijsvraag van Zeumeren Moddert? Lees dan snel verder, want misschien ben je wel de winnaar van twee startbewijzen!

Zeumeren Moddert vindt plaats op 30 juni 2018. De deelnemers lopen ongeveer 7 kilometer op het prachtige terrein van Zeumeren in Voorthuizen. Ze ploegen, klimmen en klauteren door het gras, in het water, in hun eigen Zeumeren Moddert-shirt door de modder, over zo’n 25 obstakels. Er is geen wedstrijdelement: lol en gezelligheid staan voorop. Je hoeft geen sportschooltijger te zijn om mee te doen. Wel moet je minimaal een A-diploma hebben. Het is ook handig als je op z’n minst 1 kilometer kan joggen, maar uiteraard kun je het parcours ook wandelend afleggen. De obstakels zijn uitdagend, maar je hoeft een obstakel nooit alleen te trotseren. De obstakel-supervisors leggen je uit hoe je een obstakel het beste kan nemen en de deelnemers worden aangemoedigd elkaar te helpen.

Harma Vos en haar zoon Christian Vos gaan samen het parcours bedwingen van Zeumeren Moddert. Zij winnen de twee startbewijzen. Gefeliciteerd! Wij nemen contact met jullie op voor de verdere afhandeling.

Niet gewonnen? Inschrijven kan via de website van Zeumeren Moddert. Als je je voor 31 mei inschrijft krijg je nog een gratis t-shirt ook!

Reacties