Golven voor onderwijs

Foto: Durlstone Foundation Zimbabwe

Op Golfclub Hoogland Amersfoort wordt op 1 juni 2018 een gezellige golfdag met aansluitend een BBQ georganiseerd voor de kinderen van Stichting Durlstone Foundation Zimbabwe (DFZ).

De Stichting is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 800 kinderen van de Durlstone school. Met behulp van vrijwilligers wordt er op 1 juni een golfdag, een BBQ en een loterij georganiseerd. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen om deze kinderen weer een jaar onderwijs te kunnen geven. “Het is ongelooflijk mooi om te zien hoeveel wij daar kunnen bereiken met de middelen die wij ontvangen. Voor € 5,00 per maand kan een kind een maand naar school en krijgt het één warme maaltijd per dag. Wij kunnen hier met elkaar een enorm verschil maken!”, aldus Anita Ansinger uit Soest (voormalig bestuurslid van de Stichting).

De Golfdag begint om 14.00 uur en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een gezellige BBQ. De kosten voor de gehele dag bedragen €69,50. Hierbij inbegrepen is de greenfee voor 9 holes, ontvangst met koffie en iets lekkers, 1 lot voor de loterij en de BBQ (inclusief 2 consumptiebonnen). Iedereen met baanpermissie kan meedoen aan deze golfdag, voor niet golfers wordt een clinic georganiseerd (minimale deelname 6 personen). Wilt u alleen deelnemen aan de BBQ? Dat kan voor €34,50 per persoon. Tevens zijn er deze dag loten te koop à € 3,50 per stuk waar mooie prijzen voor beschikbaar zijn gesteld.

De opbrengst van deze dag en loterij (na aftrek van kosten) gaat naar dit mooie doel. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u terecht bij: Anita Ansinger. Mail: [email protected] Voor meer informatie over de Stichting: www.durlstonefoundation.org

Reacties